Gastenboek

Uit het gastenboek van de Noarder Pleats

2017

Wij hebben genoten. Wat een mooie plek en een heerlijke pleats!
Ingrid en familie
18 september 2017

Na twee dagen zeilen vertrekken we met een heerlijk zonnetje weer naar huis. Wederom hebben we erg genoten van de zeer mooie locatie en fijne huisjes. Ik denk dat we vast wel weer eens terugkomen. De vorige keer was in 2010. De volgende zal wat eerder zijn.
Niek en vrienden-families
21 augustus 2017

Het was thuiskomen na ons laatste bezoek in 2008. En we hopen het intermezzo niet weer zo lang te laten duren. Wie weet kunnen we weer eens in de prachtige Noarder Pleats logeren.
Deze keer hadden we iets meer tijd met de twee zussen. Schitterende fietstochten en een tripje naar Workum gemaakt. Helaas kon onze moeder van 95 niet meekomen. We hadden haar graag dit deel van Friesland, dat ze zo goed kent, laten weerzien. Heel veel dank voor jullie plezierige gastvrijheid. Tot ziens.
Marijke en familie
11 augustus 2017

Drie keer is scheepsrecht. Aan hetgeen we vorig jaar schreven hebben we eigenlijk weinig nieuws toe te voegen. We waren met minder personen dan vorige keren maar we hebben niet minder genoten. Het blijft voor ons de mooiste plek van Friesland. Hopelijk niet voor de laatste keer!
Familie v.d. G.
11 augustus 2017

Bedankt voor de gezellige week. We hebben erg genoten van de locatie en de gastvrijheid. Na elf jaar nog steeds een toplocatie! We hebben heerlijk gezeild met goede wind en een lekker zonnetje. Ook hebben we heerlijk gegeten inde buurt met als beste de bistro in Sneek. Bedankt voor alles en tot een volgende keer!
Martine, Hans en familie
7 augustus 2017

Bedankt voor de mooie midweek op jullie mooie boerderij. Alles fijn geregeld en de kinderen hebben het ook fijn gehad. Hartelijke ontvangst en ook prettig dat naast de gehuurde zeilboot ook gebruik gemaakt kon worden van de fietsen en de kano. We wensen jullie het beste.
Erik, Patricia en familie
4 augustus 2017

Heerlijk rustig is het hier en alles perfect voor elkaar! Leuk dat er fietsen en een kano beschikbaar waren. Mooie vaargelegenheid vanaf het huis. Ook onze ouders hebben ervan genoten.
Jeanet, Idse en familie
27 juli 2017

De boerderij en deze rustige omgeving riepen veel herinneringen op aan zeilvakanties. De ontvangst is gastvrij en de accommodatie ruim en luxe; ruim genoeg om drie generaties hun gang te laten gaan. De buren op wie we zicht hadden waren heel rustig. Kortom een fijne plek in het Friese Merengebied.
Ada, Fernand en familie
28 juli 2017

Het wordt al bijna traditie. We komen graag weer terug. Dit jaar door familieomstandigheden verliep ons weerzien anders. Toch bijzonder om andere reünisten in Heeg op het terras te treffen. Ondanks gebrek aan zon toch weer genoten van Friesland, Noarder Pleats en elkaar.
Jan, Arjan en vriendengroep
25 juni 2017

Alweer een heerlijke week gehad (voor de 11e keer!). Gevaren in een prachtige sloep met een onvergetelijke schipper, heerlijk gegeten bij een onvergetelijke kokkin. En verder musea, fietsen, wandelen, en genieten van het uitzicht, de enthousiaste schapen, de jonge kwikstaartjes, de bruine kiekendief en de voorbij rennende haas! Met dank voor de hartelijke en liefdevolle ontvangst!
Wiebke en vriendengroep
11 juni 2017

Het welkom begon al met Oud en Nieuw met een prachtige kaart en hier aangekomen met een flesje rosé in beide huisjes. Alles is goed voor elkaar en schoon en netjes. Margje en Willem zijn warme mensen die ons een prettig verblijf hebben bezorgd. We hadden goed weer. Lekker zonnig maar wel veel wind in de fluisterboten die we hadden gehuurd in Woudsend. Bijzonder het historische kerkhof. We weten nu wat hannekemaaiers zijn. Fijne plek om met familie te vertoeven. Hartelijk dank.
Anja, Peter en familie
5 juni 2017

Wat hebben wij een heerlijke tijd hier op de Noarder Pleats gehad. Het weer kon niet mooier. Maar ook de ruime appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. De kleinkinderen konden heerlijk buiten spelen, voetballen, skelteren, rennen, enzovoort. Met z'n allen, volwassenen en kinderen konden we genieten van de watersport, maar ook van altijd buiten eten, het mooie landschap en de rust. Het was genieten en wie weet komen we terug.
Didy, Ivo en familie
28 mei 2017

Een werkelijk heerlijk lang weekend hier. Huis, ruim en comfortabel. Ontvangst gaf gelijk een welkom gevoel. Huis en land er om heen gaven ruimte om veel leuke en gezellige dingen te doen: voetballen, longboarden, zeilen, spelletjes binnen en samen eten en koken. Heerlijk gezeild naar Sloten en volgende dag naar Langweer. Charlotte en ik hebben gefietst op de fietsen die we konden lenen. Echt allemaal goed verzorgd, top, en voor herhaling vatbaar! Dank.
Nora, Klaas en familie
20 mei 2017

Met veel plezier hebben wij een midweek doorgebracht in het mooie Friesland. Vooraf hadden wij nooit gehoord van Smallebrugge en de Noarder Pleats. Maar nu staan beiden voor altijd in ons geheugen gegrift door jullie hartelijke ontvangst, 't gebruik van 't prachtige appartement, de geweldige fietsroutes door mooie streken, dorpjes en steden en 't redelijke tot prachtige weer. Wij hebben volop genoten. Hartelijk dank.
Anita en vriendinnengroep
12 mei 2017

Voor de 9e keer op de Noarder Pleats. Weer genoten van de schoonheid van het Friese landschap, ondanks de erg lage temperatuur, brrr. Weer heerlijk gezeild naar Balk, Elahuizen, Sneek en Langweer. Voor ons en onze kinderen is de Noarder Pleats een bijzondere plek waar we ieder jaar met veel plezier naar terug komen. Heel hartelijk dank daarvoor!
Miriam en vrienden-families
28 april 2017

Een Paasweekend op de Noarder Pleats. Het was heerlijk! De twee vakantiehuizen De Wolken en De Greiden zijn heel gezellig ingericht en het ontbreekt er aan niets. We hebben de dagen met onze families uit NL en D en CH hier ontzettend genoten. Het was koud en stormy, maar het landschap en de leuke dingen die we ondernomen hebben, maakten alles goed. Noarder Pleats kunne wij iedereen aanraden! Hartelijk bedankt voor alles, ook voor het warme onthaal, de mooie bloemen en het welkommandje met verwennerijen.
Simone en familie
18 april 2017

2016

We hebben genoten van de mooie plek, de vergezichten, het ritme van het platteland met de koeien van de buurman en het mooie weer. De Greiden is een mooi en compleet huis. Door de bloemen en de wijn voelden we ons meteen thuis. We hebben heerlijk gefietst en vooral de zeiltocht met het beurtveer vonden we zeer de moeite waard. Een aanrader. Bedankt voor het lenen van de fietsen!
Arie, Janny en familie
16 september 2016

In het begin van dit jaar zijn we hier geweest om de boerderij te bekijken. We moesten ons vriendenweekend organiseren voor september 2016 en waren enthousiast over de mooie woning en mooie omgeving, Nu zijn we hier geweest en iedereen vond het mooi om hier te zijn. We hebben natuurlijk uitzonderlijk mooi weer gehad en hebben het zo getroffen daarmee dat we veel buiten konden zijn. En vooral de boottocht met de Aleida Hendrika was super. Het klikte met Teun en Sybren, gezellige mensen. De vrienden en wij vonden dit helemaal geweldig. De woning is mooi en de vertrekken zijn ruim. Kortom het was genieten voor ons allemaal. Het uitzicht is schitterend. Lekker gewandeld op de dijk. Mooie dorpjes. Wie weet nog eens tot ziens.
Herman en Tonny met vriendengroep
11 september 2016

Dank voor de gastvrijheid en de kans om beter kennis te maken met het Friese landschap en water! Wij hadden ons visweekend hier voor nodig, maar hebben het vooral gebruikt om "us freonskip" te bevestigen. Wij zijn allen opgegroeid in het jullie bekende Den ham. Dat heeft ons een band voor het leven opgeleverd, gebaseerd op een gezamenlijk venster op de wereld en waar de ijsberg aanmerkelijk zichtbaarder mag zijn dan in onze dagelijkse rollen en spellen. En wanneer iemand boven in de Roos van Leary probeert te klimmen, wordt hij genadeloos en met humor onderuit gehaald. Nogmaals dank voor deze gelegenheid.
Siemen met vriendengroep
4 september 2016

Het was voor de tweede keer in De Wolken en weer net zo goed bevallen als de eerste keer in juli 2014! Toen waren we aangenaam verrast door de ruimte en luxe in het appartement. Nu wisten we vooraf waar we terecht zouden komen en gelukkig bleek alles nog net zo mooi en verzorgd als toen. We vonden het erg leuk jullie weer te zien en hebben hier wederom een heerlijke week gehad. We kunnen alleen maar hopen dat het in de toekomst ook mogelijk zal zijn hier te genieten van deze prachtige plek met dat weidse uitzicht, het water vlakbij en de rust en ruimte.
Familie v.d. G.
12 augustus 2016

Voor de tweede keer op de Noarder Pleats! We hebben twee fijne weken gehad. We konden wat meer vaartochtjes maken dan vorig jaar. De kinderen vermaken zich wel met de skelters, varen met de roeiboot of kano, vissen, voetballen. Het kan allemaal hier! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Met de hartelijke groeten.
Johan, Berlinda en familie
11 augustus 2016

Voor het eerst op de Noarder Pleats! West-Friesland is ons niet onbekend, maar ook hier weer heerlijk genoten van water, weilanden, wolken en rust! We hebben een heerlijke week gehad: wat een fijn ruim huis; het wandelingetje over de dijk; de skelters voor de kids; kortom helemaal compleet! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid! Alle goeds ook gewenst in jullie persoonlijke leven! Hartelijke groeten van ons allemaal.
Anton en Gera en familie
4 augustus 2016

Aus dem Sauerland sind wir gekommen und wurden hier in Smallebrugge herzlich aufgenommen.
Die Unterkunft war wirklich schön, alles war sehr angenehm. Gab es einmal eine Frage oder gar ein Problem, denn gab es stets ein Ja, denn es war immer jemand für uns da.
Wir haben hier viel gesehen und gelernt. Der Urlaub hat uns Spaß gemacht. Danke!
Begeleiding en kindergroep uit Duitsland
29 juli 2016

Fata Morgana, zeilen op de wei.
Klokje-kruisje, heel dichtbij.
Koeien strompelen, de man op klompen.
Gras, molens, turf …. het Friese juk, bracht naar ons waar geluk.
Oli en Mieke c.s. uit België
22 juli 2016

Samen met onze kinderen en kleinkinderen hebben we genoten van dit mooie plekje. Wat wonen jullie hier leuk en wat een geweldig uitzicht! De accommodaties zijn uitstekend verzorgd met alles erop en eraan. Ook het zandbakje voor de kleintjes was uitstekend geregeld. Eén dag hebben we een sloep gehuurd en wat hebben we genoten van de Friese wateren. Het was voor ons de eerste keer op de Noarder Pleats, maar beslist niet de laatste keer! Hartelijk bedankt!
Babs, Cees en familie
11 juli 2016

Dit keer in een afgeslankt gezelschap zijn wij weer hier neergestreken. Voor de 9e keer. Dat zegt genoeg. Wij genieten altijd van het fantastische uitzicht, de heerlijke appartementen, voorzien van alle gemakken en de boot die voor ons klaarligt om de meren op te gaan. Gisteren was het super-zeilweer, vandaag meer shopweer. Daarin hebben we ons uitgeleefd. Daarna onze outfit vervolmaakt met kettingen van Margje. Tot volgend jaar!
Plym, Door en Tinie
1 juli 2016

Wat een rust in het Friese land. Dat zijn wij in Noord Holland niet gewend. Twee vakantieappartementen voor de hele familie. We hebben dit weekend gevaren en zijn zondag naar het Woudagemaal geweest.
Fantastisch weekend gehad met de zwaluwen om ons heen. Een verstilde plek zo rond de begraafplaats van Smallebrugge.
Willem en Margje bedankt voor de ontvangst. Kinderen en kleinkinderen hebben het heerlijk gehad.
Jos, Trudy en familie
20 juni 2016

Na tien jaar hebben we geen nieuwe op- en aanmerkingen. We hebben nog wel één wens en dat is … dat dit niet het laatste jaar is !!!
Wiebke en vriendengroep
10 juni 2016

Voor een tweede keer is het papa-zeilen hier neergestreken. En we hebben weer zeer genoten!! Dank voor alle gastvrijheid.
Maarten en papa-zeilen groep
6 juni 2016

We hebben een geweldig Pinksterweekend gehad! Jullie hebben een prachtwoning op een geweldige locatie. Ultiem genieten met de hele familie! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het fijne verblijf!
Esther en familie
16 mei 2016

Ideaal om hier als gezin te zijn. Warme ontvangst, goed georganiseerd, genoten van de wijn. Wat een fijne plek. Tot ziens!
Harmanna en familie
8 mei 2016

We hebben erg genoten van ons verblijf in jullie accommodatie. De kinderen hadden genoeg ruimte om te spelen en te skelteren. Leuk dat er in Heeg en Woudsend feesten waren tijdens onze vakantie. We hebben heerlijk gefietst en gevaren. Beide waren super om te doen. Heerlijk door de smalle sloten en dorpen. Het weer was echt super.
Kortom we hebben een Topvakantie gehad!
Wim, Sjanie en familie
6 mei 2016

Noarder Pleats buitenverblijf - vakantiehuizen & conferentieoord